Domů » Autor

Autor

Pavel Prašivka

*1986 v Brně, lesník, cestovatel, fotograf

V přírodě jsem celý život vyrůstal a žiji vlastně stále. Již od mládí mě bavilo focení, ale nikdy jsem k tomu neměl potřebnou techniku.Tu jsem získal až v osmnácti letech zakoupením prvního digitálního kompaktu. Fotografování mě začalo bavit a začal jsem se mu věnovat více. Bohužel po příchodu na vysokou školu už na fotografování nezbývalo moc času a muselo jít na druhou kolej. Důkazem toho je i tento web, který se mi podařilo rozjet až po nekonečných dvou letech začátkem roku 2008. Fotografie již hraje v mém životě nepostradatelnou roli a věřím, že se jí budu věnovat i nadále.

ups....

Něco málo o mě:

Narodil jsem se v Brně a vyrůstal v nedalekých Velkých Němčicích. Tedy přesněji řečeno, na hájovně nedaleko Velkých Němčic, a tudíž jsem měl velmi blízko k přírodě a zvířatům v ní. Po absolvování Střední lesnické školy v Trutnově jsem nastoupil ke studiu na Mendelovu zemědělskou a lesnickou universitu v Brně na obor Lesnictví. V roce 2011 jsem úspěšně studium ukončil a nyní se věnuji mému druhému velkému koníčku, cestování. S cestováním jsem začal již v 15 letech, kdy jsem jel poprvé na Korsiku, kam jsem se později často vracel. V 18 letech jsem začal pracovat v cestovní kanceláři jako horský průvodce. V posledních letech šlo průvodcování trochu stranou, jelikož jsem byl delší dobu v zahraničí, ale do budoucna bych se k této práci chtěl zase vrátit.

Záliby:

Jak tento web napovídá, je to především příroda, která mě okouzlila a provází celým životem, ale zároveň jsem i milovníkem hor, moře a dobrého vína. Mezi mé další koníčky patří také sportovní střelba, jež byla dlouho dobu mým hlavním sportem. V současné době se všechen můj zájem soustředí na cestování a fotografii.

Navštívené lokality:

Korsika, Finsko, Švédsko, Černá hora, Slovinsko, Norsko, Rakousko, Slovensko, Itálie, Chorvatsko, Bulharsko, Jemen, Francie, Nový Zéland, JAR a mnoho dalších zajímavých lokalit jak v Evropě, tak i v Asii a Africe.

Kontakt:

Email: pavelprasivka (at) gmail.com
Tel: +420 728 082 145
Tel: +64 211 801 480
Skype: azazel103